Tags
Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Alles van melk beschrijft hoe in bijna anderhalve eeuw (1870-2010) de melkveehouderij, de melkverwerking in de fabriek, de distributie en de afzet onherkenbaar veranderden. Van melk per schuit of per paard en wagen aangevoerd in de stad en uitgevent in koperen kannen tot tankwagens die de melk van de boerderijen naar de fabriek rijden en ... W Books288...
Alles van melk beschrijft hoe in bijna anderhalve eeuw (1870-2010) de melkveehouderij, de melkverwerking in de fabriek, de distributie en de afzet onherkenbaar veranderden. Van melk per schuit of per paard en wagen aangevoerd in de stad en uitgevent in koperen kannen tot tankwagens die de melk van de boerderijen naar de fabriek rijden en ... W Books288...
Levertijd: 1 werkdag*In dit boek nemen 14 filosofen, economen, wetenschappers en veldwerkers de lezer mee naar de ondoorzichtige wereld van DE VOEDSELPARADOX. De wereld waarin zowel sprake is van grootschalige honger als van (meer dan) genoeg voedsel voor zelfs een groeiende wereldbevolking. Uitgever Stichting WereldDelen196 Pagina's
In dit boek nemen 14 filosofen, economen, wetenschappers en veldwerkers de lezer mee naar de ondoorzichtige wereld van DE VOEDSELPARADOX. De wereld waarin zowel sprake is van grootschalige honger als van (meer dan) genoeg voedsel voor zelfs een groeiende wereldbevolking. Uitgever Stichting WereldDelen196 Pagina's
Levertijd: 1 werkdag*De zuivelketen is een boeiende bedrijfstak die voor een belangrijk deel het gezicht van Nederland heeft bepaald. Denk aan de koeien in het weidelandschap, de bekendheid van Nederlandse zuivelproducten in het buitenland, de rol van zuivelproducten in onze voeding, of begrippen als Joris Driepinter en Frau Antje. Koninklijke Bdu Uitgeverij B.V.112 Pagina's
De zuivelketen is een boeiende bedrijfstak die voor een belangrijk deel het gezicht van Nederland heeft bepaald. Denk aan de koeien in het weidelandschap, de bekendheid van Nederlandse zuivelproducten in het buitenland, de rol van zuivelproducten in onze voeding, of begrippen als Joris Driepinter en Frau Antje. Koninklijke Bdu Uitgeverij B.V.112 Pagina's
Niet op voorraadZoeterwoude telt nog negen melkveebedrijven, waar boerenkaas wordt gemaakt. Daarmee telt het dorp de meeste ‘zelfkazers’ van het hele land. Over hun bedrijf, die manier waarop ze kaas maken en over hun toekomst vertellen zij en hun vrouwen (die meestal de kaas maken!) in het boekje ‘De Zoeterwoudse boerenkaasmakers’. Uitgegeven in eigen beheer.56 Pagina's
Zoeterwoude telt nog negen melkveebedrijven, waar boerenkaas wordt gemaakt. Daarmee telt het dorp de meeste ‘zelfkazers’ van het hele land. Over hun bedrijf, die manier waarop ze kaas maken en over hun toekomst vertellen zij en hun vrouwen (die meestal de kaas maken!) in het boekje ‘De Zoeterwoudse boerenkaasmakers’. Uitgegeven in eigen beheer.56 Pagina's
Levertijd: 1 Werkdag*Harry’s grootvader werkte in de melk, Harry’s vader werkte in de melk, en Harry zelf werkte in de melk, totdat het door zijn grootouders in de Schilderswijk in Den Haag opgerichte melkbedrijf in 1998, bijna honderd jaar na haar oprichting, door de toenmalige eigenaar Campina werd afgebroken.Uitgeverij Aspekt314 Pagina's
Harry’s grootvader werkte in de melk, Harry’s vader werkte in de melk, en Harry zelf werkte in de melk, totdat het door zijn grootouders in de Schilderswijk in Den Haag opgerichte melkbedrijf in 1998, bijna honderd jaar na haar oprichting, door de toenmalige eigenaar Campina werd afgebroken.Uitgeverij Aspekt314 Pagina's
Levertijd: 1 Werkdag*In 2007 verscheen Wilde Venkel & Rabarber voor het eerst. Dit is een compleet herziene uitgave van dit bijzondere kookboek. De recepten inspireren om meteen aan de slag te gaan met allerlei verrassende combinaties. Naast recepten bevat het boek ook tuiniertips voor het zaaien, werken en oogsten in de tuin, handig gerangschikt per maand. Trichis...
In 2007 verscheen Wilde Venkel & Rabarber voor het eerst. Dit is een compleet herziene uitgave van dit bijzondere kookboek. De recepten inspireren om meteen aan de slag te gaan met allerlei verrassende combinaties. Naast recepten bevat het boek ook tuiniertips voor het zaaien, werken en oogsten in de tuin, handig gerangschikt per maand. Trichis...
Niet op voorraadPlan je jaar vol verse, zelfgekweekte groenten met de Groente uit eigen tuin jaarplanner. Met adviezen voor iedere dag van het jaar: over wat je kunt doen en hoe, van zaaien tot oogsten, groene tips, tijdbesparende ideeën en met recepten voor smakelijke gerechten. Kosmos uitgeverij. 192 pagina's.
Plan je jaar vol verse, zelfgekweekte groenten met de Groente uit eigen tuin jaarplanner. Met adviezen voor iedere dag van het jaar: over wat je kunt doen en hoe, van zaaien tot oogsten, groene tips, tijdbesparende ideeën en met recepten voor smakelijke gerechten. Kosmos uitgeverij. 192 pagina's.
Niet op voorraad